U zocht cursus doorverbinden INHouse offerte NR 4749

Uw zoek resultaat voor: doorverbinden

1. Training Receptie En Optimaal Telefoneren,

...angrijk dat u bij binnenkomende gesprekken de mensen niet langer laat wachten, dan strikt noodzakelijk is. Men is snel geneigd te denken dat u niet aanwezig of beschikbaar bent. De gemiddelde beller bereikt al na drie belsignalen, dat wil zeggen 15 seconden, de irritatiegrens.Laten wachten voor het doorverbindenKunt u een beller niet onmiddellijk van dienst zijn omdat er moet worden doorverbonden, vertel dit dan aan de beller en vraag hem/haar op een vriendelijke manier een ogenblik te wachten. #{keywords} Houd contact met de klant over de lengte van de wachttijd en vraag hem of haar regelmatig of hij of z...
Ranking: 1.5 - URL: bedrijfstraining/cursus-receptioniste/training-receptioniste/

Systeem info: 148 ~ Bedrijfstraining U zocht cursus doorverbinden INHouse offerte NR 4749


2. Telefoneren - Telefoon - Telefonisch Verkoop Technieken

... commercie en interne daadkracht. U leert en oefent in deze training de do`s en don`ts van het telefoonverkeer en u leert de kracht en het belang van de verbale communicatie. Voorbeeld van het trainingsprogramma: (hoofdstukken) dagelijkse praktijk; doorbreken van patronen; telefoonirritatie; regels doorverbinden; Telefonische Klachtenafhandeling; wanneer belscripts en hoe; gesprekstechnieken; persoonlijk actieplan, do`s & don`ts. Het trainingsprogramma kan worden gecombineerd met andere trainingen (hoofdstukken) Resultaat: Wanneer u deze training Effectief Telefoneren heeft gevolgd staat u steviger in uw s...
Ranking: 0.8 - URL: bedrijfstraining/training/effectief_telefoneren/

Systeem info: 13 ~ Bedrijfstraining U zocht cursus doorverbinden INHouse offerte NR 4749

Page generated in 0.0576 seconds.

Wat onze klanten zeggen. (Tevredenheid 9,8)

"De trainingen worden met de grootste zorg samengesteld, waardoor ons team het maximale uit hun zelf en het team haalt. Bedankt BVT"

    - Chandra Vancova, HR Manager Philips    

DE NUMMER 1

De beste manier van trainen!

BV&T richt zich voornamelijk op incompany bedrijfstrainingen. Dit houdt in dat onze docent of trainer naar uw bedrijf toe komt. Op deze manier kunnen de deelnemers leren vanuit de praktijk en het geleerde gemakkelijk in hun werkzaamheden toepassen.

Een hoge kennisopname

Onze kenmerken

BV&T zorgt voor een optimale kennisopname. Dit realiseren wij door middel van onze praktijkgerichte aanpak. Daarnaast geven wij vaak het advies om een training of cursus niet in enkele dagen achterelkaar te volgen, maar om deze over meerdere weken te verspreiden. Hierdoor zal de kennis namelijk beter opgenomen worden.

Traject op maat

Hoe wij werken

Wanneer u een training of cursus bij BV&T aanvraagt, zal deze op maat gemaakt worden. Dit houdt in dat u de inhoud van de training of cursus bepaalt. Op deze manier ontwikkelen wij een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie. Tevens worden onze bedrijfsonderzoeken ook op maat gemaakt.